Northsea-deluxe.nl

Over Northsea-deluxe.nl

Krijg de perfecte helix piercing

- Posted in Nieuws by

Wat is een helix piercing?Een helix piercing is een soort lichaamspiercing die door de helix, of buitenste rand, van het oor gedaan wordt. Het is een populaire keuze voor mensen die een eenvoudige en elegante piercing willen, die indien nodig gemakkelijk verborgen kan worden. Helix piercings kunnen op bijna elke leeftijd gedaan worden, maar het is belangrijk te wachten tot het oor volledig ontwikkeld is voor je er een krijgt. Het genezingsproces voor een helix piercing is meestal vrij snel en eenvoudig, maar het is belangrijk alle nazorginstructies op te volgen om infectie te voorkomen. Helix piercings zijn een geweldige optie voor iedereen die een unieke en stijlvolle manier zoekt om zich uit te drukken.

Wat zijn de voordelen van een helix piercing?Een helix piercing is een soort oorpiercing die door de buitenste rand van het oor gaat. Het is een populaire keuze voor mensen die een piercing willen maar niet iets willen dat te veel opvalt. Helix piercings kunnen met allerlei verschillende sieraden gedaan worden, waaronder ringen, studs, en barbells. Helix piercings zijn ook betrekkelijk gemakkelijk te verzorgen, en ze genezen betrekkelijk snel. Het belangrijkste nadeel van een helix piercing is dat hij de eerste weken oncomfortabel kan zijn om op te slapen. Maar over het algemeen is een helix piercing een prima keuze voor mensen die iets nieuws en opwindends willen zonder al te gek te doen. Bedankt voor het lezen!

Hoe werkt een helix piercing?Helix piercings zijn een soort oorpiercings die door het bovenste kraakbeen van het oor gaan. In tegenstelling tot andere soorten piercings zijn helix piercings niet horizontaal maar eerder verticaal. Helix piercings worden in het midden van het oor gezet en gaan door zowel de bovenste als de onderste laag van het kraakbeen. Helix piercings worden met een naald gezet en kunnen zowel thuis als in een professionele omgeving gedaan worden. Helix piercings genezen meestal binnen 6-8 weken. Als de piercing genezen is, kun je kiezen om er om het even welk sieraad in te dragen, waaronder hoepels, studs, of barbells. Helix piercings zijn een mooie manier om wat extra flair aan je look toe te voegen!

Meer info over dit onderwerp op deze site helix piercing.Helix-piercing

Hoe lang duurt het voor een helix piercing genezen is?Helix piercings hebben een tijdje nodig om te genezen - meestal tussen 4 en 6 maanden. Maar maak je geen zorgen, er zijn genoeg dingen die je kunt doen om het proces te versnellen! Hier zijn een paar tips:

 1. Houd het schoon: Helix piercings zijn vatbaar voor infecties, dus is het belangrijk om het gebied rond je piercing schoon te houden. Was hem twee keer per dag met een milde zeep, en zorg ervoor dat je hem goed afdroogt. Je moet ook vermijden dat je je piercing met vuile handen aanraakt.
 2. Vermijd gefriemel: Het kan verleidelijk zijn om aan je nieuwe helix piercing te friemelen, maar weersta de drang! Aanraken of draaien aan je piercing kan de plek irriteren en de genezing vertragen.
 3. Slaap op je rug: Slapen op je zij of buik kan druk uitoefenen op je piercing en ervoor zorgen dat hij geïrriteerd raakt. Probeer dus zo veel mogelijk op je rug te slapen.
 4. Eet gezond: Het eten van een evenwichtige voeding helpt je lichaam sneller te genezen. Zorg ervoor dat je veel vitamine C in je dieet opneemt - het helpt de weefselregeneratie te bevorderen.
 5. Blijf gehydrateerd: Veel water drinken helpt je lichaam ook sneller te genezen. Zorg er dus voor dat je elke dag voldoende vocht binnenkrijgt.

Als je deze tips volgt, zou je in een mum van tijd moeten genezen!

Wat zijn de risico's van een helix piercing?Helix piercings zijn tegenwoordig helemaal in, maar er zijn enkele risico's verbonden aan dit type piercing. Ten eerste is de helix een kraakbeenpiercing, wat betekent dat hij moeilijker te genezen kan zijn dan een eenvoudige oorlelpiercing. Bovendien bestaat er een risico op infectie als de piercing niet goed verzorgd wordt. Tenslotte kunnen Helix piercings ook tot littekenvorming leiden, vooral als ze niet goed gedaan worden. Ondanks deze risico's zijn helix piercings echter nog steeds een populaire keuze voor veel mensen die een beetje persoonlijkheid aan hun uiterlijk willen toevoegen. Dus als je erover denkt een helix piercing te laten zetten, doe dan zeker onderzoek naar de risico's en raadpleeg een professionele piercer voor je de sprong waagt.

Hoe-lang-duurt-het-voor-een-helix-piercing-genezen-is

Is een helix piercing pijnlijk?Helix piercings worden steeds populairder, maar er is één vraag die iedereen bezighoudt: zijn ze pijnlijk? Het antwoord is, helaas, een beetje ingewikkeld. Helix piercings worden door een gevoelig gebied van kraakbeen gedaan, dus het pijnniveau zal variëren naargelang de individuele pijntolerantie. Dat gezegd hebbende, melden de meeste mensen dat ze een scherpe kneep voelen als de naald er voor het eerst doorheen gaat. Daarna is het gewoon een kwestie van wachten tot de piercing genezen is. Dus als je overweegt een helix piercing te laten zetten, bedenk dan dat de pijn maar tijdelijk is. Maar de coolheidsfactor is voor altijd!

Hoeveel kost een helix piercing?Helix piercings zijn tegenwoordig helemaal in, maar ze kunnen behoorlijk prijzig zijn. De gemiddelde helix piercing kost ergens van $ 30 tot $ 50, en dan zijn de kosten van de sieraden nog niet eens meegerekend. Als je een helix piercing wilt laten zetten, wees dan voorbereid op een behoorlijke uitgave. Natuurlijk zal de prijs variëren naargelang de plaats en de ervaring van de piercer. Dus, als je wat geld wilt besparen, is het de moeite waard rond te shoppen. Helix piercings mogen dan trendy zijn, ze zijn ook een flinke investering.

Hoe-kan-ik-mijn-helix-piercing-verzorgen

Hoe verzorg ik mijn helHelix piercings zijn tegenwoordig erg populair, maar ze kunnen een beetje lastig zijn om goed te verzorgen. Hier zijn een paar tips om je helix piercing gezond te houden en er mooi uit te laten zien:

 1. Maak je helix piercing twee keer per dag schoon met een milde zeep en warm water. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of te krachtig schrobben, want dat kan het genezingsproces irriteren.

 2. Breng eenmaal per dag een dun laagje antibiotische zalf op je piercing aan. Dit zal helpen om de plek schoon en vrij van infectie te houden.

 3. Vermijd onnodig aanraken van of spelen met je piercing. Dit kan bacteriën introduceren en irritatie veroorzaken.

 4. Slaap op je rug of zij om te voorkomen dat je druk op je piercing uitoefent. Een zacht kussen kan helpen om ongemak tot een minimum te beperken.

 5. Als je roodheid, zwelling of afscheiding uit je piercing opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met je piercer of arts. Dit kunnen tekenen zijn van een infectie die medische behandeling vereist.

  Hoe wordt een helix piercing gezet?  Helix piercings worden gedaan door in de huid te prikken en er een klein, dun metalen ringetje in te steken. Het meest gebruikelijke sieraad dat in helix piercings gedragen wordt is een captive bead ring, die bestaat uit een klein metalen balletje dat op zijn plaats gehouden wordt door spanning op de ring. Helix piercings worden meestal met een naald gedaan, maar sommige mensen gebruiken een dermal punch om het eerste gaatje te maken. Het genezingsproces van een helix piercing kan tot zes weken duren, en het is belangrijk om het gebied gedurende die tijd schoon en droog te houden. Helix piercings kunnen vatbaar zijn voor infectie, dus is het belangrijk de nazorginstructies van je piercer op te volgen.